Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Termék rendelés


Fontos!

Mielőtt rendelnél, válaszd ki azt a webáruházunkat, amely országban tartózkodsz:


Hogyan tudsz rendelni és vásárolni DXN termékeket?

 1. Látogass el a honlapunkon a termékekhez, itt találsz egy webshop oldalt.
 2. Nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni.
 3. Majd kattints a Kosárba tesz gombra.
 4. Állítsd be, hogy hány darabot szeretnél vásárolni! Ha 1 darabnál többet, írd át a számot a kívánt mennyiségre majd nyomd meg a Módosít gombot.
 5. A kosár tartalma mindig felül jelenik meg, ezért ahhoz, hogy tovább folytasd a vásárlást, csak lefelé kell görgetned az oldalt.
 6. Ha minden terméket kiválasztottál kattints a Megrendelem gombra.

Hogyan juthatok kedvezményekhez:
 • Ha megrendeléseddel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöd, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra (-25%). A tagsági regisztráció díja egyszeri 5.000 Ft. Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass!Regisztrálnod akkor érdemes, ha hosszú távon akarod vásárolni a termékeket és ezért élni akarsz az alacsonyabb törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy ha élni szeretnél az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel!

  >> Ezt választom <<

 • Extra kedvezmény (DSP csomag):- Törzsvásárlói áron, 20% kedvezménnyel vásárolhatsz.- Hozzáférés a saját rendelő felülethez.- Hasznos termék kiadványok.- Összeállított termékcsomag a legnépszerűbb termékekből:   3 féle kávé (3 in 1, cream és fekete)   Cocozhi kakaó   Ganodermás szappan – 2db   Ganodermás fogkrém   120 db-os spirulina    30 db-os ganoderma kapszulák: RG és GL   Örök életre szóló tagság – évi min. 1 db termék vásárlása esetén   Ingyenes regisztráció – 5000 Ft kedvezmény   Ingyenes szállítás – min. 1000 Ft kedvezmény   36000 Ft levásárolható ajándék egyenleg – (a DSP C csomag értékének 110%-      a) – a törzsvásárlói áron felül további 10% kedvezmény érvényesíthető                        vásárlásonként.

  >> Ezt választom <<

 • Ha még várnál ezzel, akkor is érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert  a feliratkozás után kapott elektronikus bónnal, 1000 Ft kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből.

Fizetési módok:
 • előreutalással
 • bankkártyás fizetéssel online
 • utánvéttel

Szállítási módok: 

Kecskeméten személyesen tőlem is átvehető. :-) (írj email-t, hogyan...)

GLS-sel történő kiszállítás esetén (házhozszállítás):
1.000,- Ft előre utalás/bankkártyás fizetés esetén 10 kg-ig
1.900,- Ft utánvétes fizetés esetén 10 kg-ig

GLS CsomagPontba szállítás: 1100 Ft


A GLS Csomag Pontok listája itt megtekinthető , illetve a megrendelés során a listából kiválasztható.Előre utalással/bankkártyás online fizetett megrendelések esetén 30.000 Ft értékű megrendelés felett nincs szállítási díj

A 12:00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.


Utánvéttel megrendelt termékek esetén 30.000 Ft értékű megrendelés felett nincs szállítási díj.
A 12:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.

A fenti kedvezményes lehetőség csomagonként értendő, egy csomagban több személy megrendelése is leadható, ez esetben az együttes megrendelésnek kell elérnie a fenti értékhatárokat.

A megrendelésről e-mailben értesítést kapsz!

Fontos!

Mielőtt rendelnél, válaszd ki azt a webáruházunkat, amely országban tartózkodsz:


Szép mosolygós napot!„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”


INGYEN!

Ingyenes videósorozat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése