Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

TERMÉKEINKBŐL

2016. augusztus 26., péntek

Egy megoldás az allergiás tünetekre egész évben!

Napjaink egyik népbetegsége az allergia.


Statisztikai adatok szerint Magyarországon kb. 3 millió ember küszködik 
valamilyen allergiával.

Aki valamilyen szinten is kapcsolatba került már ezzel a betegséggel, próbál valami megoldást találni a tünetek csökkentésére.
Elsősorban a TV reklámokban, vagy egyéb médiákban hirdetett gyógyszerkészítményekhez nyúlnak, de mára már egyre többen keresnek valamilyen természetes megoldást.

De először is nézzük, mit is takar az allergia!


Allergia az a jelenség, amikor a szervezet immunrendszere kórosan reagál általában ártalmatlan anyagokra (allergénekre). Ezek az anyagok jelen lehetnek a levegőben, ételben vagy a megérintett tárgyakon.

Az allergiás reakció egyik leggyakoribb formája a légúti allergia, ezen belül is a szénanáthaként ismert kellemetlenség, amely súlyos esetekben asztmához, nehézlégzéshez vezethet. A levegőben szálló anyagok, virágporok, fűpollenek, penészgombafélék okozzák a legtöbbször, de a házi por és a háziállatok szőre is kiválthatja.

Tavasszal elsősorban a fák (például a mogyoró, nyír, éger, kőris, tölgy, szil) levegőbe jutó pollenjei, később az olajfa, nyárfa virágpora a legfőbb allergén. Nyáron többnyire a pázsitfüvek illetve egyes gabonafélék, különböző gombaspórák okoznak sokaknak allergiát, augusztusban és szeptemberben pedig elsősorban a gyomok, az ürömfélék, az útifű, a csalán, kiváltképpen pedig a parlagfű a bűnös. Az esetszám folyamatosan nő, amelyért a levegőszennyezés, az embert körülvevő vegetáció megváltozása, a kemikáliák, a dohányzás, a mesterséges anyagok nyálkahártyára gyakorolt irritáló hatása okolható elsősorban

A DXN-nek két terméke is segíthet abban, hogy ezek a tünetek csökkenjenek, vagy teljesen elmúljanak.

DXN Black Cumin Plus kapszula

A termék a közel-kelet legnagyobb tiszteletnek örvendő fűszer- és gyógynövényét teszi elérhetővé egy könnyen fogyasztható formában.
A termék fő hatóanyaga a fekete kömény mag, de tartalmaz fekete borsot és szegfűszeget is.

Főbb hatásai: antibakteriális, gombaölő, gyulladáscsökkentő, étvágygerjesztő, emésztést segítő, valamint bőrgyógyászati problémákban is eredményesen használható.

Összetevők: Nigella sativa 99%, Piper nigrum 0,5%, Eugenia caryophyllus 0,5%
Adagolás: 1-3 kapszula / nap, étkezés után
Hatóanyag tartalom napi adagra vetítve:

Nigella sativa:

1 db kapszulában: 346,50 mg
2 db kapszulában: 693,00 mg
3 db kapszulában: 1039,50 mg
Kapszula anyaga: hypromellose

Tartósítószert, mesterséges színezéket, hozzáadott íz- és aromaanyagokat, adalékanyagokat, állati eredetű összetevőket és gabonát nem tartalmaz.
OÉTI 9047/2011





A fekete kömény a mákhoz hasonló kapszulákat képez, melyekben kis, fekete magszemcsék vannak, ezek aromás illata pedig az ánizsra emlékeztet.

Már az ókori görög és egyiptomi gyógyításban is fontos szerepet játszott gyulladások, bőrproblémák, megfázás, fejfájás és puffadás ellen,  valamint féregtelenítőként,  vérnyomás csökkentésére  és görcsoldásra is.

Napjainkban  kimutatták, hogy az értékes olaja erősítheti az immunrendszert. Rostokban igen gazdag és tartalmaz még arginint és karotint is.

A fekete kömény nagymértékben csökkentheti az allergiás reakciókat, különösen szénanátha,pollen, por, állatszőr allergia esetén.

Miben segíthet még:

Meghűléses betegségek: a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek. 


Bronchitis, asztma: a telítetlen zsírsavakból testünk prostaglandint állít elő, ami gyulladásgátló és antiallergén hatású. A keserű- és cserzőanyagok tágítják a hörgőket és váladékoldók, ami az asztmánál lényeges könnyebbséget jelent a gyógykezelések során.


Allergiák: semlegesíti a túlzott érzékenységet az allergia elleni anyagokkal szemben.

Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis: mind belsőleg, mind külsőleg alkalmazva a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik. Csökkenti a viszketési ingert, elősegíti a gyulladt bőrrészek gyógyulását, és ezáltal hozzásegít az egészségesebb bőrhöz. Elpusztítja a bélben levő baktériumokat és férgeket.

Reuma: a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladásgátló hatása van, és a bél bakteriális és gombás megterheltségét is csökkenti, stabilizálja.





A fekete bors évezredek óta, az emberiség egyik kedvelt fűszernövénye.

Meghűléses megbetegedések ellen is kiváló. Az emésztőrendszer működésében is nagy segítő, serkenti azt, továbbá normalizálja a renyhe bélmozgást, étvágygerjesztő,szabályozza a bélgáz képződését, csökkenti a belek görcsös állapotát, a gyomorégést és a hányingert. Megszünteti a hasmenést, hatékonyan hat a veseműködésre is.

A fekete bors további érdekessége, hogy elevenebbé, bátrabbá, merészebbé teszi az embert. Segíti a lámpaláz leküzdését, ösztönzi a tetterőt, magabiztosságot ad.
eloszlatja a fájdalmakat, oldja az izomgörcsöket, ösztönzi a vérkeringést, lázcsillapító és fertőtlenítő.




A szegfűszeg  emberi szervezetre gyakorolt gyógyhatása már az ókorban is ismert volt. A gasztronómiában pedig régóta használják fűszerként, különböző ételek ízesítésére.

A szegfűszegben jelentős mennyiségben található fehérje, vas, szénhidrát, kálcium, foszfor, kálium és nátrium. Ezenkívül gazdag A- és C vitaminban, de mangánt és étkezési rostokat is tartalmaz.

Hatásai:

- Érzéstelenítő, fájdalomcsillapító
- Gyulladáscsökkentő
- Fertőtlenítő és görcsoldó
- Emésztőrendszer betegségeinek kezelése
- Rákmegelőzés
- Immunerősítő


Próbáld ki Te is a DXN Black Cumin Plus-t, hogy megtapasztalhasd jótékony hatását!  





DXN Spirulina tabletta, kék- zöld alga

Egyfajta kék- zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.
Mindemellett az allergia tüneteit is enyhítheti. Az European Archives of Oto-Rhino-Laryngology szaklapban publikált tanulmányból például az derül ki, hogy ha fél éven át minden nap 2000 milligrammnyit fogyasztunk belőle, kevesebb orrdugulással és tüsszögéssel kell számolnunk.

Bővebben egy korábbi blogbejegyzésünkben olvashatunk róla az alábbi linken:
>> http://evoncafe.blogspot.hu/2016/06/a-spirulina-nelkulozhetetlen-hatasa.html <<

Fogyasztása: 3-6 tabletta naponta (allergia esetén), egyébként 1-3 tabletta/nap
Összetevők:
Spirulina platensis (96,3 %), talkum (1,7 %), kalcium-karbonát (1,2 %), gumiarábikum (0,8 %)

Hatóanyag: 1 napi adag (1500mg)

Spirulina platensis1444,50 mg

Talkum25,50 mg

Kalcium-karbonát18,00 mg

Gumiarábikum12,00   mg

OÉTI: 9078/2011



Próbáld ki Te is a DXN Spirulináját, hogy megtapasztalhasd jótékony hatását!  



Tudom, hogy mindenki szeret spórolni, éppen ezért felajánlok Neked egy örök életre szóló ingyenes törzsvásárlói tagságot:

>> Vásárold meg törzsvásárlói áron (25%-al olcsóbban)! Bővebb információért kattints erre a linkre. <<

Kérdésed van, keress bátran, szívesen segítek!


Szép mosolygós napot!


„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése