Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

TERMÉKEINKBŐL

2017. január 4., szerda

Saját autód lehet a DXN Autóösztönző Programjával

A DXN 2016. októberében vezette be az európai piacon az autóösztönző programját. A név ne tévesszen meg, ez csupán arra utal, hogy ezt az extra bónuszt akár egy autó havi törlesztő részletére is fordíthatod, de más álmod is megvalósíthatod belőle. 


Ahhoz, hogy DXN hálózatépítőként jogosulttá válj rá, egy 3 hónapos megelőző időszakban teljesítened kell bizonyos feltételeket. Ha minden jól ment, az összes feltétel teljesült, akkor a harmadik hónapra már jár fix 150€, és onnantól kezdve minden hónapban jár a plusz bónusz (50 - 500 EUR), amennyiben teljesülnek a következő feltételek, melyet az alábbi rövid videó összeállításból megtudhatsz:



A hab a tortán, hogyha ezeket teljesíted, akkor nem csak az autóösztönzővel lesz extra jövedelmed, hanem a csoportforgalmad növekedésével az alapjutalékod is nagy mértékben emelkedhet. Minél több munkatársad igyekszik teljesíteni a feltételeket, annál meredekebben nő a hálózatod forgalma, tehát a te jutalékod is.

A DXN cég egy nagyon jó lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy előrébb jusson az életben és megtapasztalja a minőségi élet érzését.

Olvasd el, hogyan tudod mindezt megvalósítani:

>> Légy egészséges! Merj álmodni nagyot és valósítsd meg! <<


INGYEN!

Ingyenes videósorozat


Tekintsd meg termékválasztékunkat, az alábbi linkre kattintva.




Kérdésed van, keress bátran, szívesen segítek!

>> Elérhetőségeim ide kattintva éred el. <<




>> Hogyan tudok regisztrálni törzsvásárlónak? <<

Szép mosolygós napot!




„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése