Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

2017. október 6., péntek

A gyomorbarát egészséges kávé

A felnőtt lakosság közel 80%-a, napi rendszerességgel fogyaszt kávét.
Becslések szerint csak az USA- ban, közel 40 millió ember kerüli, vagy mérsékli  a kávé fogyasztását. Világ szinten, minden második ember szenvedő alanya a gyomorirritációnak.
Valójában nem is kell messzire mennünk, a kellemetlen tüneteket elsősorban a kávéban található csersav okozza.
Ha valaki rendszeresen naponta legalább 2-3 adag kávét iszik, akkor előbb- utóbb számíthat egyéb kellemetlen mellékhatásokra, mint a gyomorégés és a reflux, melyet még kiegészíthet egy magas vérnyomás is.
Kutatások kimutatták, hogy a pörkölt kávészemekből készült italunk valamelyest enyhíti a panaszokat, de nem szünteti meg. A szervezet folyamatosan elsavasodik...

Viszont van egy cég a DXN, amely nemcsak gyomorbarát, hanem mindemellett még vérnyomás normalizáló hatású kávét készít.

Hogyan lehetséges ez?

Kiváló minőségű arabica kávébab őrleményhez, pecsétviaszgomba (ganoderma) extraktumot adagol és ezt instant kivitelben kínálja a fogyasztóknak.
A ganoderma gomba a kávéban található csersavat közömbösíti, a vérnyomás értékét pedig beállítja. Emellett sok más egyéb, jótékony hatást is gyakorol a szervezetre.
Olvasd el korábbi cikkünkből, hogy miért érdemes lecserélned a hagyományos kávédat, a DXN gyógyhatású és rendkívül ízletes ganodermás kávéira:

Próbáld ki Te is a DXN Ganodermás kávéit, hogy megtapasztalhasd jótékony hatását!  Tudom, hogy mindenki szeret spórolni, éppen ezért felajánlok Neked egy örök életre szóló ingyenes törzsvásárlói tagságot:

>> Vásárold meg törzsvásárlói áron (25%-al olcsóbban)! Bővebb információért kattints erre a linkre. <<

Kérdésed van, keress bátran, szívesen segítek!


Szép mosolygós napot!„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”


INGYEN!

Ingyenes videósorozat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése