A felnőttek 80%-a - mint én is - napi rendszerességgel iszik valamilyen kávét. Élményként éljük meg, amely erőteljes serkentő hatással van ránk.
Legyen az reggel, délben, a munkahelyen, egy baráti beszélgetés mellett, bárhol és bármikor, mindig jól esik ez a fajta kényeztetés.
Legyen az reggel, délben, a munkahelyen, egy baráti beszélgetés mellett, bárhol és bármikor, mindig jól esik ez a fajta kényeztetés.
Ajánlok egy nagyon finom és ínycsiklandozó kávé különlegességet, amely neve már a címben is olvasható.
Dobjuk fel napunkat egy kis párizsi hangulattal!
Miben másabb, mint az eredeti recept?
Kiváló minőségű, adalékanyagmentes alapanyagokból készül:
- 32g kakaópor (Cocozhi - a legjobb kakaóból készül, ganoderma kivonattal)
- 2 teáskanál konyak, vagy konyak aroma
- kávétejszín
- 2 teáskanál konyak, vagy konyak aroma
- kávétejszín
- tejszínhab
- csoki dara
- párizsi kocka (csoki)
- párizsi kocka (csoki)
Azok az emberek is fogyaszthatják, akik (pl: gyomorégés, magas vérnyomás, stb.) panasszal küszködnek.
A ganoderma gombának több ismert jótékony hatása van a szervezetünkre, szerves germánium tartalmának köszönhetően.
Közömbösíti a kávé csersav tartalmát, ezáltal nincs gyomorégésünk a kávé elfogyasztása után. Normalizálja a vérnyomást, ha magas illetve alacsony az értéke. Ebből adódóan vérnyomás probléma esetén is bátran fogyasztható.
Elkészítése:
- A Lingzhi Black Coffee instant kávéport 60-70 fokos vízben feloldjuk (kb. 0,5 dl)
Azért nem szabad magasabb hőfokú vízbe tenni, mert a ganoderma gyógyhatása akkor nem fog érvényesülni.
- A kávé felének megfelelő mennyiségű kakaót készítünk
- A kávé felének megfelelő mennyiségű kakaót készítünk
kb. 1dl tejet szintén hasonló hőfokra melegítjük, majd hozzáadjuk a 32g Cocozhi kakaóport és jól elkeverjük.
Majd a kész kávénkat és kakaónkat összekeverjük, majd capuccino-s csészébe töltjük. Édesíteni nem szükséges.
- Hozzáadunk 2 teáskanálnyi jó minőségű konyakot, vagy konyak aromát és egy kávétejszínt, majd összekeverjük.
- Hozzáadunk 2 teáskanálnyi jó minőségű konyakot, vagy konyak aromát és egy kávétejszínt, majd összekeverjük.
A tetejére nagy adag tejszínhabot nyomunk, majd a tejszínhabra csokidarát szórunk.
A kész kávéspecialitásunk mellé "párizsi kocka" csokit szervírozunk.
Váljék egészségedre!
A hozzávalók egy részét ( Lingzhi Black Coffee, Cocozhi) megvásárolhatod webáruházunkban, az alábbi linkre kattintva.
>>WEBÁRUHÁZ <<
>> Amennyiben törzsvásárlói áron szeretnéd (25%-al olcsóbban) megvásárolni, akkor a további információért kattints ide. <<
Szép mosolygós napot!
Szép mosolygós napot!
„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése