Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

TERMÉKEINKBŐL

2017. március 22., szerda

Boldogságot venni pénzért nem lehet, de egészséget igen!



Az embereket egyre- jobban foglalkoztatja, az egészségük állapota. Folyamatosan növekszik azoknak a száma, akik a természetes készítmények, illetve a természetben megtalálható zöldségek, gyümölcsök fogyasztásával támogatják szervezetük immunrendszerét.

A mai világban köztudott, hogy nagy a környezetszennyeződés. Ezáltal az is nagyon lényeges kérdés, hogy milyen tápanyagot juttatunk be a szervezetünkbe. 

Már a csapból is a "bio" szó folyik lassan....
A piacokon, illetve zöldségeseknél gyakran látni a "BIO Termék" feliratot és több esetben, csak odabiggyesztik a termék elé (megtévesztve a vásárlókat), amely valójában a szennyezett talajból nevelkedett és permetszert is látott. Nem beszélve, a hipermarketekben kitett gyors érlelésű (különféle szerekkel kezelt) pl: paradicsomról, amelyet ha földre ejtenénk, mint egy gumilabda pattanna vissza...

De akkor mit fogyasszunk?


Ismerek egy professzort Dr. Lim-et, aki orvos létére a természetes gyógymód- és a keleti tradicionális gyógyítás híve. Több, mint 20 évvel ezelőtt létrehozta a DXN céget, melyről bővebben itt olvashatsz:
http://evoncafe.hu/dxn

A közel 100 hektáros bio farmján megtalálható a közismert spirulina alga, ganoderma (pecsétviasz gomba), Lion's Mane (oroszlánsörény gomba), a Cordyceps gomba ...

Dr. Lim professzor azt az elvet vallja, hogy a hagyományos étel a táplálékkiegészítő, a ganoderma, spirulina, stb. amit ő termeszt, az pedig a táplálék, amit bevisz a szervezetébe.

Miért érdemes kipróbálnod a DXN termékeit?
  • Mert prémium minőségük mellett, messze magasabb hatóanyag tartalommal bírnak, az áruk pedig olcsóbb, mint a boltokban kapható vitamin- és ásványi anyag tartalmú termékek.
  • Mert Te és a családod, csak a legjobbat érdemli
  • 100%-ban természetes és megbízható forrásból származik - mert mi sem szeretjük a mesterséges adalékokat és tartósítószereket!
  • Mert kényelmesen megrendelheted online és otthonodban átveheted, akár 24 órán belül.


Nézd meg az alábbi linken webáruházunkat, ahol megtalálhatod a DXN termékeit:




Tudom, hogy mindenki szeret spórolni, éppen ezért felajánlok Neked egy örök életre szóló ingyenes törzsvásárlói tagságot:

>> Vásárold meg törzsvásárlói áron (25%-al olcsóbban)! Bővebb információért kattints erre a linkre. <<


Kérdésed van? Szívesen segítek! Hívj fel, vagy írj email-t!


Szép mosolygós napot!


„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése