Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

2017. március 20., hétfő

Ma van a boldogság világnapja!

Már ötödszörre ünnepelheti március 21-én az emberiség, a boldogság világnapját! Ugyanakkor a tavaszi napforduló is ezen a napon van.


Valójában a kezdeményezés egy buddhista királyságtól, Bhutántól ered, ahol már 2008-ban az alkotmányba foglalták ezt a napot.
Néhány évvel később (2012. júniusban), pedig az ENSZ Közgyűlése március 20-át nevezte ki a "Boldogság világnapjának".

Mit is jelent a boldogság?
A boldogság egy szubjektív állapot, egy folyamat, amely a pozitív gondolkodási minták működésének a következménye. Az számít boldognak, aki arányosan a legtöbb időt tölti az "áramlás" állapotában, tehát képes megélni úgy a pillanatokat, hogy azt megfelelő mértékben saját maga kontrollálja, és elégedettséggel töltse el őt.

Ez az "áramlás" egy olyan pillanat, amikor úgy érezzük, hogy minden úgy jó, ahogy éppen van, jelen vagyunk és megéljük a pillanatot.
forrás:wikipédia

Feltetted már magadnak a kérdést: "Mennyire vagyok boldog?"

Sajnos a mai világban egyre több ember szenved boldogtalanságban, amit a környezetében lévő negatív hatások váltanak ki. (negatív hírek, információk, negatív szemléletű emberek, irigység, stb.).
Nagyon sokan azon keseregnek, panaszkodnak, hogy miért olyan az életük, amilyen... Ahelyett, hogy azzal foglalkoznának, mivel tudnák jobbá, boldogabbá tenni életüket!


Ahhoz, hogy boldog légy, szeresd önmagad és megtanulod, hogyan szerethetsz másokat...!

A boldogság érzése a világon az egyetlen olyan természetes és legális narkotikum, amely egészséges.Sokan keresik ezt az érzést, de mégsem találják...
Pedig ott van mindenkiben!
Mosolyogj, mikor találkozol valakivel. Nevess sokat!
Sétálj egyet az erdőben és hallgasd a természet hangjait, érezd a napsütést... Ne gondolkozz, egyszerűen csak légy boldog! 

Élvezd az életet és tudd, hogy:

INGYEN!

Ingyenes videósorozat


Tekintsd meg termékválasztékunkat, az alábbi linkre kattintva.

Szép mosolygós napot!„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése