Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

2016. szeptember 8., csütörtök

A DXN név jelentése

A DXN, a DEXIN szó rövidítése.
A DEXIN pedig egy kínai kifejezés, amely becsületességet, megbízhatóságot és erényt jelent.

Feleségemmel azért választottuk a DXN céget, mert  a fent felsorolt értékeket mind képviseli és ezt nagyon fontosnak tartjuk.


A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato'dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.


A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a "One Dragon", "One World One Market" and "One Mind" koncepciót. A DXN a gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét.

"One Dragon" 

Az egész folyamatot – a termesztést, a feldolgozást és a marketinget – egyedül a vállalat végzi, szigorú minőség ellenőrzés mellett.

"One World One Market"

Az egész világra kiterjedő csatlakozási lehetőség és bónuszrendszer minden törzsvásárló számára.

"One Mind"

A vállalat és a törzsvásárlók egyazon szándékkal összpontosítanak a DXN üzletre. 


A DXN Logoja a sikert szimbolizálja. 

A kínai filozófia alapvető része az öt elem, melyből három megtalálható a DXN logójában. (tűz, víz, fa)

A piros ovális forma a felkelő napot szimbolizálja (tűz), amely a vállalat harcos szellemét szimbolizálja. Az eltökéltséget és kitartást jelenti a DXN víziójának megvalósításához.

A kék vízszintes vonal a vállalatot szimbolizálja (víz), amely az üzleti fejlödés lendületének erõforrása.


A zöld ágak a vállalat szilárd elhatározását jelenti a növekedésre, és elszánt törekvését a kiválóságra azáltal, hogy a egészség alapú iparra koncentrál.

Számunkra a DXN nemcsak egy munkalehetőség, hanem egyfajta életforma, életérzés és mindezek mellett még az egészségünkről is gondoskodik.

Ajánlom számodra A DXN cég nyújtotta lehetőséget, amivel egy minőségi életet tudsz elérni és elmondhatod magadról, hogy tényleg szereted, amit csinálsz.
A munkád egyben egy életformává alakul át.

Nem ígérhetem, hogy ez így lesz, csupán rajtad múlik, akarod-e és mennyit teszel érte!

Amennyiben érdekel miről is lenne szó, az alábbi linken elolvashatod:

>> http://evoncafe.blogspot.hu/2016/06/keress-penzt-kavezassal.html<<

Egy másik ehhez kapcsolódó blogbejezésünk:


>> http://evoncafe.blogspot.hu/2016/06/legy-egeszseges-merj-almodni-nagyot-es.html <<Szép mosolygós napot!„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése