Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

2016. szeptember 26., hétfő

Nyaltál már ganoderma kávés jégkrémet?

Jégkrémet szinte mindenki nyalt már életében, kávésat kevesebben, de lemerem fogadni, hogy ganodermásat alig...




Megosztok egy egészen különleges receptet, mely a legtöbb kávé rajongónak, a kedvence közé fog tartozni.
Igaz vége van a nyárnak, de egy biztos, hogy jégkrémet nyalni egész évben jó!

A ganodermától nemcsak különleges, hanem egészséges is!

Kiváló minőségű, adalékanyagmentes kávéőrleményből készül!

- 100%-os arabica instant kávépor (Lingzhi Black Coffee - ganoderma kivonattal)
- cukrozott sűrített tej
- pár kis darabra tört csokoládé



Elkészítése:


Egy tasak Lingzhi Black Coffee- t 60-70 fokos vízben keverd el, majd töltsd bele egy fagyálló kisebb pohárba (feles/decis).

Keverj hozzá a sűrített tejből az ízlésednek megfelelően és szórj bele pár kisebb darab csokit.
Hagyd kihűlni, ezután tegyél a pohár tetejére egy muffin papírt, melyet átszúrsz egy erősebb pálcával úgy, hogy a pálca a pohár feléig érjen.
Rakd mélyhűtőbe 2-3 óra hosszára.

Miután megfagyott, szedd ki a pohárból óvatosan és máris élvezheted, a különlegesen zamatos és finom nyalánkságot!


Váljék egészségedre!


A hozzávalók egy részét ( Lingzhi Black Coffee) vásárold meg webáruházunkból, az alábbi linkre kattintva.




Amennyiben bármilyen kérdésed van, szívesen segítek!

>> Elérhetőségeim ide kattintva éred el. <<

>> Ha törzsvásárlói áron szeretnéd (25%-al olcsóbban) megvásárolni, akkor a további információért kattints ide. <<

Szép mosolygós napot!


„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése