Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

2016. október 7., péntek

Caffé Bonbon ganodermával

Két hete még a nyári meleget élvezhettük, ma már megmutatta magát a tél, a reggeli ködös és közel 0 fokos hőmérsékletével.




Ilyenkor jól esik elszürcsölgetni, egy finom forró kávét, vagy teát.

Melegítsük fel magunkat ezzel az igazi kávé különlegességgel, 
miközben ízlelőbimbóinkat csiklandozza a kávé zamatos és édes íze.






Miben másabb, mint az eredeti recept?

Kiváló minőségű, adalékanyagmentes alapanyagokból készül:

(Két személyre)
- 1 tasak 100%-os arabica instant kávépor (Lingzhi Black Coffee - ganoderma kivonattal)
- sűrített tej
- Ínyenceknek: fahéj, kókuszreszelék

Azok az emberek is fogyaszthatják, akik (pl: gyomorégés, magas vérnyomás, stb.) panasszal küszködnek.

A ganoderma gombának több ismert jótékony hatása van a szervezetünkre, szerves germánium tartalmának köszönhetően.
Közömbösíti a kávé csersav tartalmát, ezáltal nincs gyomorégésünk a kávé elfogyasztása után. Normalizálja a vérnyomást, ha magas illetve alacsony az értéke. Ebből adódóan vérnyomás probléma esetén is bátran fogyasztható.

Elkészítése:

A Lingzhi Black Coffee-t (1 tasak) szórjuk bele egy 1dl-es pohárba, majd 60-70 fokos vizet öntsünk rá és jól keverjük össze.
Majd 4-5 cl űrtartalmú "feles" pohárba töltsünk félig cukrozott sűrített tejet. Ezután a tetejére töltsük rá a kész ganodermás kávét. 
Eredmény egy háromrétegű kávé: legfelül a 2-3 mm vastag kávékrém, alatta a sötétbarna kávé és végül a sűrített tej.
Megbolondíthatjuk egy kis fahéjjal és kókuszreszelékkel.

Váljék egészségedre!

A hozzávalók egy részét ( Lingzhi Black Coffee) megvásárolhatod webáruházunkban, az alábbi linkre kattintva.




Amennyiben bármilyen kérdésed van, szívesen segítek!

>> Elérhetőségeim ide kattintva éred el. <<

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése