Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

TERMÉKEINKBŐL

2016. október 25., kedd

Kávéval és teával a baktériumok ellen!

Amerikai kutatások igazolják, hogy azok az emberek akik rendszeresen kávét és teát fogyasztanak, jobban ellenáll a szervezete a különféle, káros baktériumoknak, még az úgynevezett szuper baktériumoknak (MRSA - "húsevő baktérium") is.
forrás: American Tinnitus Association
The American Journal of Medicine


Az MRSA (methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus) baktérium egy súlyos kórházi fertőzés, melyet a páciens "invazív" beavatkozás során, a nem megfelelő higiéniájú orvosi eszközök által (műtét, intravénás kanül, protézis,...) kaphat el. Ezt HA-MRSA-nak nevezzük.

A másik fajtája a CA-MRSA, melyet közösségben, testkontaktus által lehet elkapni. Általában fájdalmas bőrjelenséggel kezdődik.

Jobb esetben csak a bőr egyes rétegeibe férkőzik, kellemetlen és fájdalmas tüneteket produkálva, de súlyosabb esetben bekerülhet a véráramlatba és a szervekbe.... Ha időben elkezdik antibiotikummal kezelni, akkor van esély a gyógyulásra.

Van egy rossz és egy jó hírem!

Sajnos az utcán (padokon, buszon,...), bevásárlóközpontokban (bevásárlókosár/kocsi, ...) is megfertőződhet, vagy hordozójává válhat ennek a baktériumnak (terjesztik a hajléktalanok és az MRSA-val fertőzött betegek, akik nem tartják be a higiéniai szabályokat). 

Viszont megelőzhető, ha teszünk ellene! Legyen nálad antibakteriális gél, amivel megtisztítod a gyermeked/magad kezét, miután vásároltál, vagy tömegközlekedési eszközön utaztál. Persze ez kevés, az immunrendszered is kell valamivel erősíteni.

Sokan elvetik ezt a dolgot, badarságnak tartják, még nevetnek is rajta.
De arra lennék kíváncsi, ha egy ilyen személy megfertőződne ezzel a baktériummal és kínok- kínját élné meg, akkor mit mondana.

A DXN cég termékeivel nagyon jól erősítheted szervezeted ellenálló képességét, mint például, a fenséges ízvilágú ganodermás kávéival és teakészítményeivel.


Egy korábbi blogbejegyzésemben elolvashatod, miért is fogyasztják egyre többen a DXN közel 8 féle kávéját, de megtudhatod, milyen panaszokra, betegségekre nyújthat gyógyírt.

Kattints az alábbi linkre és tudj meg többet róla:


>> 
http://evoncafe.blogspot.hu/2016/08/egy-igazan-finom-jo-minosegu-es.html <<

Vagy az alábbi linken olvashatsz a kávékészítési ötletekről és megtekintheted a DXN kávékínálatát:

>> http://evoncafe.blogspot.hu/2016/10/kavezas-maskepp-kavekeszitesi-otletek.html <<


Kétféle teája kapható a DXN-nek:



Reishi Gano Tea

A DXN Reishi Gano tea nemcsak a tea jó tulajdonságaival rendelkezik: rendszeres fogyasztás esetén a kiemelkedő minőségű Reishi Gano por egészségünket is javítja. A DXN Reishi Gano tea nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges színezékeket és ízesítőket. Frissíti a szellemet és a testet, segíti az emésztést és fenntartja az egészséget.

Próbáld ki >> WEBÁRUHÁZ  

Spica Tea

A DXN büszkén bemutatja a DXN Spica Teát, mely öt különböző értékes gyógynövény keverékéből áll és a következő 5 hatást hivatott biztosítani: csökkenti a testhőmérsékletet, fellazítja a lerakódott váladékot, könnyíti az emésztést, eltávolítja a mérgező anyagokat és nyugtatja a légző rendszert, karbantartja a májat és annak méregtelenítő funkcióját.

Próbáld ki >> WEBÁRUHÁZ 



Rövid videónkból megtudhatod, hogyan tudsz rendelni DXN termékeket, akár törzsvásárlói áron:
>> http://evoncafe.blogspot.hu/2016/10/hogyan-tudsz-rendelni-dxn-termekeket.html <<

Ingyenes videósorozat


Amennyiben bármilyen kérdésed van, szívesen segítek!

>> Elérhetőségeim ide kattintva éred el. <<



A termékeket megvásárolhatod , az alábbi linkre kattintva:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése