Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

TERMÉKEINKBŐL

2016. október 18., kedd

Fűszeres kávé csokoládéval, tejszínnel és ganodermával

Lassan közeleg a tél és az advent ideje.
Ez az egyik kedvenc időszakom.


Ilyenkor nagyon finom, gasztronómiai különlegességeket lehet készíteni. Bevethetjük az ide való fűszernövényeket és hozzá a fantáziánkat....
Jellemző fűszerek a kardamom, fahéj, ánizs, szegfűszeg, bors, szerecsendió, fenyőmag,...
Előtérbe kerül a finom narancstea, a puncs, a forralt bor és a forrócsoki, melyeket egy meghitt pillanatban, vagy egy baráti összejövetelen jólesően elszürcsölgethetünk.

De térjünk is a lényegre és lepjük meg magunkat egy nagyon finom, fűszeres és egyben egészséges kávéval.

Hozzávalók 1 adagra

- 100%-os arabica instant kávépor (Lingzhi Black Coffee - ganoderma kivonattal)
- 2 kardamom
- néhány szem fenyőmag
- 1 narancs
- 2 dl sűrű tejszín
- étcsokoládé
- őrölt fahéj

Elkészítése:

Egy tasak Lingzhi Black Coffee- hoz tölts 1dl 60-70 fokos vizet és jól keverd össze. A kardamom hüvelyeket nyomd szét, a narancs héját hámozd le (fehér rész nélkül) és az étcsokit törd szét darabokra. A tejszínt habverővel verd fel úgy, hogy laza legyen (ne túl kemény). A kávéba szórd bele az összemorzsolt kardamomot, a fenyőmagokat és a narancshéjat, majd tűzhelyen alacsony fokozaton melegítsd annyira, hogy ne forrjon (gyöngyöződésig). Majd tedd félre néhány percre. A csokidarabokat rakd bele a csészébe/pohárba és öntsd rá a leszűrt forró kávét, a tetejére tegyél tejszínhabot.
Díszítsd narancshéjjal és fahéjjal!

Fogyaszd szeretettel!



Élvezd a bársonyosan finom ízét és a különleges hatását!

Váljék egészségedre!


A hozzávalók egy részét ( Lingzhi Black Coffee) megvásárolhatod webáruházunkban, az alábbi linkre kattintva.




Amennyiben bármilyen kérdésed van, szívesen segítek!

>> Elérhetőségeim ide kattintva éred el. <<

>> Ha törzsvásárlói áron szeretnéd (25%-al olcsóbban) megvásárolni, akkor a további információért kattints ide. <<

Szép mosolygós napot!


„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése