Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

2016. november 2., szerda

Adventi álom ganodermával

Már javában zajlik az év végi ünnepi időszak!
Ennek apropóján hoztam nektek, egy nagyon finom kávé receptet.
Lepd meg magad, vagy ismerőseid ezzel az igazi kávékülönlegességgel!

Hozzávalók:

- 100%-os arabica instant kávépor (Lingzhi Black Coffee - ganoderma kivonattal, 1 dl (hosszúkávéként)
néhány szem mandula, dió
- 1 teáskanál gesztenyepüré
- 1 teáskanál mandulaszirup
- pici őrölt fahéj
- habtejszín

Elkészítése:

Egy tasak Lingzhi Black Coffee- hoz tölts 1dl 60-70 fokos vizet, add hozzá a gesztenyepürét és jól keverd össze.
A habtejszínbe tedd bele a mandulaszirupot és verd fel habbá.
A kész habból tegyél a kávé tetejére, szórjál rá szétmorzsolt mandula és dió darabokat és szórd meg fahéjjal. Díszítésként fahéj rudat is beleszúrhatsz.

Fogyaszd szeretettel!

A hozzávalók egy részét ( Lingzhi Black Coffee) megvásárolhatod webáruházunkban, az alábbi linkre kattintva.




Kérdésed van? Szívesen segítek! Hívj fel, vagy írj email-t!

>> Elérhetőségeim ide kattintva éred el. <<

>> Vásárold meg törzsvásárlói áron (25%-al olcsóbban)! Bővebb információért kattints erre a linkre. <<

Szép mosolygós napot!


„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése