Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

2016. november 23., szerda

Fűszeres és finom téli kávé!

Hétvégén eljön advent 1. vasárnapja!!


Elkezdődik az adventi időszak, a karácsonyra való felkészülés és ráhangolódás ideje. Egy kis fűszerezéssel egyből kellemes ízt tudunk varázsolni kávénkba, amelynek elszürcsölgetése fantasztikus  élményt és hangulatot nyújt nekünk.

Hoztam nektek, egy nagyon finom kávé receptet, amelyben a karácsony jellemző fűszerei dominálnak. Az illata és  az íze fenséges!

Narancsos, vaníliás, fahéjas, szegfűszeges, szerecsendiós kávéköltemény, gyógyító ganodermával megbolondítva.


Hozzávalók 1 adagra

- 100%-os arabica instant kávépor (Lingzhi Black Coffee - ganoderma kivonattal)
- 2 dl víz
- fél mokkáskanál szegfűszeg
- fél mokkáskanál szerecsendió
- fél mokkáskanál őrölt fahéj
- fél mokkáskanál vaníliaaroma
fél mokkáskanál reszelt narancshéj
- tejszínhab díszítésnek

Elkészítése:

Egy tasak Lingzhi Black Coffee- hoz tölts 1dl 60-70 fokos vizet és jól keverd össze. 
Kis lábasba öntsd bele a vizet, majd add hozzá az alapanyagokat a kávé kivételével és melegítsd gyöngyöződésig. Ezután vedd le a tűzhelyről és hagyd 2-3 percig állni, majd az egy tasak Lingzhi Black Coffee-t szórd bele egy nagyobb kávéscsészébe és öntsd rá a fűszeres forró vizet. Keverd jól össze és díszítsd a tetejét tesjszín habbal, szórhatsz rá fahéjt is.

Fogyaszd szeretettel!



A hozzávalók egy részét ( Lingzhi Black Coffee) megvásárolhatod webáruházunkban, az alábbi linkre kattintva.




Kérdésed van? Szívesen segítek! Hívj fel, vagy írj email-t!

>> Elérhetőségeim ide kattintva éred el. <<

>> Vásárold meg törzsvásárlói áron (25%-al olcsóbban)! Bővebb információért kattints erre a linkre. <<

Szép mosolygós napot!


„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése