Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

TERMÉKEINKBŐL

2016. november 14., hétfő

Neked miről szól a Karácsony ünnepe?

Hamarosan itt a Karácsony, a szeretet ünnepe.
Elgondolkodtál már azon, hogy valójában miről szól ez az ünnep?


A mai rohanó életmódban egyre többen elfelejtjük valójában miről is szól a Karácsony ünnepe. Állandó rohanásban vagyunk...
Keresgéljük az ajándékokat a zsúfolásig teli boltokban, azon idegeskedünk, hogy minden elkészüljön a szent ünnepre. Nem beszélve a takarításról és a sütés- főzésről...
És amikor eljön a várva- várt nap, sokszor talán nem is maga az ünnep érdekel minket, hanem csak az ajándékok. Sokan azt hiszik, hogy ez az ünnep csak arról szól, kinek mekkora értékű ajándékot veszünk, mi lesz az ünnepi menü és még sorolhatnám.

Régen a legnagyobb örömöt az jelentette ilyenkor, hogy a család együtt volt egy közös vacsora mellett. Az adventi hétvégéken lelki gyakorlatokkal, böjttel hangolódtak rá. Majd vacsora után elmentek az éjféli misére, ahol Krisztus születésére emlékeztek... A lányok, asszonyok szaloncukrot készítettek és csomagoltak selyempapírba.


A fát közösen díszítették. A vacsora után pedig jöhetett a gyerekek kedvence, az ajándékok kibontása, melyekben nem laptop, I-pad és holmiféle drága játékok voltak, hanem alma, dió, mogyoró, gyümölcs, vagy saját kézzel készített játék. A karácsonyfa alatt az egész család, kicsik és nagyok egyaránt karácsonyi dalokat énekeltek és boldogan ünnepeltek.

A szeretet ünnepén töltsünk minél több időt együtt családunkkal!
Érdemes leülni egy pillanatra, és időt hagyni arra, hogy megpihenjünk, hogy boldogság járja át a szívünk, és megölelni azokat, akiket igazán szeretünk.
Csendesedjünk el és gondoljunk mindazokra, akik már nem lehetnek velünk.

Nézd meg az alábbi szívhez szóló karácsonyi videót, amiből átérezheted a karácsony valóságos örömét!






Jó lenne, egy különleges ajándékkal meglepned szeretteidet?

Van megoldásunk rá!






Szép mosolygós napot!

„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése